Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Žlutá hvězda je symbol nesvobody a segregace určité skupiny lidí. Co přišlo pak, když začalo vyhlazování lidí a nejvíce Židů, byl důsledek. Je tak těžké to pochopit, nebo to někteří pochopit nechtějí? Když si Židé museli začít přišívat žluté hvězdy na šaty, nikdo nevěděl k jak strašné tragédii dojde...

Nikdo nevíme, co přinese budoucnost a o svobodu člověka by se měl člověk bát a hlídat ji.

Jsem očkovaná a nezjišťují si žádné složení vakcín, přijala jsem tento způsob ochrany před těžkým průběhem onemocnění s důvěrou v lékařskou vědu, ale to omezování lidského života, tak to mi přijde opravdu už moc a nucení lidí k tomu očkování taky.

10 7
možnosti
PK

Proboha. Když o historii nic nevíte, tak se raději nevyjadřuje. Je ubohé, pokud se najde maniak, co své nynější neočkovaní přirovná k židovskému holocasutu. Jen to potvrzuje hloupost takového člověka. Čímž samozřejmě myslím nejen vás.

8 6
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 2
možnosti
JZ

Proticovidové restrikce nesnesou v žádném případě srovnání s nacistickým holocaustem a plánem na vyhlazení Židů. Jedná se o brutální zneužití židovských hvězd bezmozky.

24 2
možnosti
DS

Neočkovaný má volbu - mezi zachováním zdraví podle dlouho známých epidemiologických a farmakologických standardů - a použitím experimentální vakcíny připravené proti variantě viru, která už neexistuje. Tušíte, proč očkování proti Covid19 už dávno není povinné? Nejspíš proto, že vakcína nesplňuje podmínky zákoba 285/2000 Sb.

3 2
možnosti
PP

P51a55v12e29l 29P42o54n28e37c

3. 12. 2021 10:58

Nikdo vám, nezabavuje kolo, rádio, sportovní vybavení, nikdo vás nevyhazuje z bytu, nehrozí vám smrt v koncentračních táborech. Srovnání s utrpením židů v době protektorátu je velmi nepřiměřené.

https://www.facebook.com/ZOvPraze/posts/4206129772825294

3 3
možnosti
JV

Problém je v tom, že totalita se rozjíždí pomalu (je to známé ukrajování koleček salámu). Srovnání s fašizmem je na místě. Co bylo před rokem dezinformace, je dnes realita. Postupně nastává čím dál větší segregace a útisk neočkovaných. V Německu si za pár měsíců neočkovaní ani nekoupí jídlo. U nás to bude o něco později, ale bude to také. Jsme přeci v EU, kde o všech věcech rozhodují především Němci.

6 5
možnosti
Foto

Dobrý den,

bohužel ne každý toto vidí. Jako autorka tohoto článku - prostě to buď nechce vidět, nebo ji to nezajímá. Je to smutné.

5 0
možnosti
MS

Celkem souhlasím v samotném jádru. Na druhou stranu je ten tlak na očkování absurdní. Osobně bych to nechal na majitelích podniků s tím, že takový podnik označí předem. Prostě zákazník má právo, ale majitel má taky právo. Obecně čím víc budete tlačit, tím větší bude odpor.

Ta podmínka zaměstnavatelů pro nové uchazeče o práci už v ČR je. Ovšem je ve stejném duchu jako podmínka vstupu do restaurace. Prostě zaměstnavatel a vlastně i majitel by se dobrovolně rozhodli jestli by přišli o poptávku a zisk. On ten zaměstnavatel a majitel restaurace pochopí, že doma budou potřebovat řemeslníka a ten bude mít zase svoje preference.

0 0
možnosti
MP

Neblaznete. Dneska zavedeme tohle a zitra by si lidi mohli myslet, ze by treba majitel mohl rozhodovat i treba o tom, jestli se v jeho podniku bude smet kourit.

1 0
možnosti
Foto

Lidé mají krátkou paměť, a ty nemáš žádnou.

4 5
možnosti
Foto

J93a20n 98Š58i72k

3. 12. 2021 9:53

Děkuji za článek. Zneužití symbolu židovské hvězdy kýmkoliv a za cokoliv je odporné, popsala jste to naprosto přesně. Hezký den

20 0
možnosti
JD

Souhlasím. Jeden zdejší bloger se přímo vyžívá v tomto srovnávání. R^

3 0
možnosti
PK

Je jich tady více těch bojovníků za svobodu, kteří toto srovnání zneužívají...

3 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1055x
Jsem máma 3 dětí, co se snaží objektivně koukat na svět. Učitelskou profesi v sobě občas těžko zapřu.

Seznam rubrik