Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Správně píšete "Zatím neznám žádného očkovaného, který by musel ..."

Ono to v tom Německu v 30. letech také nebylo všechno hned, ale začínalo to postupně a se souhlasem "mlčící" většiny.

Současná opatření a návrhy byly ještě na začátku roku hodnoceny jako dezinformace a hoaxy.

6 6
možnosti
VV

Jiste, i Klemet Gottwald jeste v devtactyricatem rohlasoval ze zemedelci a sremesnici zustanou soukromi stejne jako maloobchod. A po menove reforme uz to vse byly lonske ledy.

0 0
možnosti
OT

R^R^R^ a myslím si, že jste ještě hodně mírná.

11 1
možnosti
VH

Naprosto nesrovnatelně...a kdo si myslí opak, ať i přečte knihu Utekl jsem z Osvětimi. Mám ji v PDF, pokud má někdo zájem, rád pošlu... samozřejmě zdarma.R^

12 0
možnosti
JF

Je jim jen přáti, fašistickým státem pronásledovaným hulvátským sociopatům, aby na ně, v převážně jimi zavalených špitálech, zbyl kyslík - ale až po neodmítačích! Komouši si v Buzuluku říkali Hvězdáři - a tahle krádež té žluté židovské je stejná bezočivosť! Rv

3 2
možnosti
PL

P29e28t43r 82L81o77r55e93n71c

3. 12. 2021 13:52

Zneužití "Hvězdy" a srovnávání neočkovaných se Židy za holocaustu je nejen nepřiměřené, necitlivé a nemorální, ale také logicky chybné.

Židi neměli možnost žádné volby. Prostě byli "zákonem" za něco definitivně a nezvratně určeni a basta. Žádný "neárijec" se za žádných okolností nemohl stát "árijcem" a ani k čemukoliv nemohl dostat jakoukoliv nejmenší výjimku (z osobních zdravotních, státních vojensko-strategických aj. důvodů).

18 0
možnosti
PK

Ano, tady ta možnost změny na "árijce" je. Stačí se nechat 3x píchnout a pak pravidelně každých 6-9 měsíců, abyste nebyl ze spolku privilegovaných vyloučen.

2 0
možnosti
PC

Nikdo dnes nemůže vědět, kam se vypjatá situace, ať už vůči neočkovaným, nebo očkovaným posune v následujících měsících a letech.

Dnes už víme mnohé - co bychom si ještě před dvěma lety vůbec nedovedli představit, natož tomu uvěřit a co bylo ještě před 1/2 rokem označováno jako konspirace a dezinformace, je dnes běžnou realitou, kterou mnozí dokonce považují za správnou.

Na základě toho, co se všechno za ty dva roky odehrálo, můžeme jen mít tušení, které (alespoň pro mne - a je nás takových docela dost) rozhodně nevyvolává klid, a už vůbec ne optimismus.

8 1
možnosti
Foto

"Oponenti, takzvaní spořádaní občané, na vás v rámci podvědomého stockholmského syndromu budou křičet – například co si to dovolujete, používat přirovnání typu „žlutá hvězda“ či „apartheid“. Odmítnou chápat, že se jedná o hyperbolu, kterou poukazujete na cosi důležitého, co na rozdíl od nich dokážete už teď, i bez časového odstupu vnímat, protože je to nabíledni. Budou tvrdit, že tím znevažujete určité skupiny lidí, události atd. atp. Nic jim nevysvětlujte, nemá to smysl."

https://paveljerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778496

;-)

5 4
možnosti
VV

Používat přirovnání typu „žlutá hvězda“ či „apartheid“ hovori o vysoke neinteligentnosti toho kdo ho pouziva.

9 0
možnosti
JL

Je to podobný prožitek - tady nemůžete sedět. Totožné to být nemůže. To si myslí jen blázen. Židé ovšem byli určeni k vystěhování a likvidaci. Neočkované nikdo nevystěhuje, to dnes nejde. Plynové komory už taky nejsou moderní - v KLDR, tam by to nebyl problém nebo v Číně - šup do koncentráku na převýchovu.

1 0
možnosti
VB

K p. Libeňskému: já už pomalu věřím tomu, že neočkované nakonec klidně odněkud vystěhují, např. ze sociál. ústavu, a když vám odepřou práci, pak ztratíte i byt, z čeho byste platil, ostatně v SRN i Rakousku probíhaly diskuse mocných, že se neočkovaným odepřou různé formy pomoci, např. nemocenská atd. To už je likvidační. Mne na tom ale mate, že se nepostupuje podle skutečných vědec. poznatků: např. trvalost protilátek po nemoci je dostatečně prokázána v mnoha zemích, dále když se očkovaný nakazí, bude mít nakonec i on přirozenou imunitu - a oni na něj budou tlačit, aby se opět očkoval za cenu vedl. účinků vakcíny?

6 6
možnosti
VB

Prošla jsem si v několika zemích informace o výjimkách z očkování ze zdravotních důvodů: např. u některých skandináv. zemí jsem dohledala daleko širší okruh výjimek z očkování (kdyby bylo povinné, ale u nich zůstalo dobrovolné) vč. např. zvýšených obav z očkování (vakcína, kvůli níž by se člověk silně stresoval, může určitým způsobem uškodit, např. očkování nevnucují duševně nemocným, když k němu mají odpor). U nás ty zdravotní výjimky ani nedohledáte, každý lékař postupuje dle svého subjektiv. názoru, ti přísnější neuznají žádnou zdravotní výjimku, ač např. občan ví, že má silnou alergii na některé látky apod.

0 5
možnosti
VB

Já si myslím, že je to bohužel obdobná situace: neočkovaní (přitom často již imunní po prodělání nákazy) jsou nyní masivně diskriminováni - psychicky i finančně poškozováni (nyní to vidíme např. na Rakousku a Německu). S vyhlídkou, že když odmítnou povinné (nebo "povinně dobrovolné") očkování, čekají je vysoké pokuty (ač na ně vždy nebudou mít), patrně např. ztratí nárok žít v domově důchodců, hrozí i náhradní trest odnětí svobody při nezaplacení pokuty. A podobně jako Židé nemají kam emigrovat - byznys kolem vakcín se rozjel globálně, všude by se setkali neočkovaní s podobnou diskriminací, navíc by je možná už ani bez očkování nepustili přes hranice. Jak tedy skončí neočkovaní (přitom někdy přirozeně imunní)? Ztratí poslední majetek, ztratí nárok ucházet se o různé pracovní příležitosti - prostě je patrně paní Uršula nechá pomřít bez pomoci na ulici?

9 12
možnosti
PK

Mě už je z těch vašich neustálých lži zle. Opravdu až fyzicky zle. Kolik seniorů v Německu a Rakousku, dostalo do dnešního dne pokutu za to, že není očkováno? Sdělte nám to!

15 3
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1055x
Jsem máma 3 dětí, co se snaží objektivně koukat na svět. Učitelskou profesi v sobě občas těžko zapřu.

Seznam rubrik