Diskuse

Nulová kampaň

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autorko, vakcíny nemají plné schválení od EMA, pouze dočasné. A v práci nechtějí dát na očkování propustku.

0 1
možnosti
VV

Smim se zeptat co je to docasne schvaleni?

0 0
možnosti
MJ

Mediální kampaň na podporu očkování, která by vysvětlovala všechna pro a proti? Ta přece byla a výborná. Žádný argument proti přece neexistuje (jak můžete vůbec pochybovat!) a všechna "pro" byla přece jasně ukázaná: možnost cestovat, chodit do divadel, restaurací, ke kadeřníkovi, tedy užívat dříve běžná občanská práva, která byla neočkovaným odebrána. Lidi to pochopili a hned se seřadili do front...

3 0
možnosti
Foto

Ovšem zarputilí odpírači se ještě víc zatvrdí, kdyby vláda nějakou kampaň udělala. Princip akce a reakce. Už teď neočkováci sténají, že jsou pod palbou těch očkovaných, na hřbetě je tíži jho (asi reinkarnovaný skot) ministerstva zdravotnictví a zakoušejí příšerný teror a očkovací totalitu.

Asi 1 milion lidí u nás naletělo energetickým šmejdům, kde na to, aby s nimi vyrazili futra, stačila prostá úvaha a trojčlenka.

Kovida šíří i vysílače 5G a očkovaným narostou tykadla a volant.

Když pan president prohodil cosi o IQ našeho lidu, obávám se, nebyl daleko od pravdy.

Marná snaha (výrobní družstvo). R^

1 0
možnosti
Foto

Po půl roce po druhé vakcinaci Astra-Zeneca jsme si s manželkou nechali udělat test buněčné imunity. Ze vzorku krve se měří 3 hodnoty. První ukazuje v podstatě zdraví vašeho těla, zda právě s něčím nebojuje. Čím nižší číslo, tím lepší. Druhá hodnota potvrzuje, zda je ve vzorku krve zastoupeno dostatečné množství přiměřeně reagujících imunitních buněk. Ideální hodnota 400 - 5000. Třetí číslo ukazuje podíl T lymfocytů specificky orientovaných na covid 19. Oba jsme měli mírnou pozitivitu na úrovni 250. Silná pozitivita začíná od 1000. Tudíž v našich buňkách je díky očkování zaznamenán "manuál" k boji s covidem a dá se tušit, že v případě nákazy si naše těla najdou imunitní odpověď na virový atak.

1 0
možnosti

V tomto Babišova vláda selhala!

Ale já mám svůj vlastní rozum, rozhoduji se sám a odmítám, aby stát rozhodoval za mne!

Protože tomu rozumím, celý život jsem to studoval, jsem již třikrát naočkován Pfizerem a prodělal jsem si alfu i deltu, přežiju i omikron!

:-)

3 0
možnosti
MS

Chytl jste covid 2x?

0 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1055x
Jsem máma 3 dětí, co se snaží objektivně koukat na svět. Učitelskou profesi v sobě občas těžko zapřu.

Seznam rubrik